Yritys

Platinum Eventsin visio on olla nimensä mukaisesti parasta mahdollista laatua eli platinaa. Vahvan kokemuksen lisäksi määrätietoisuus, energisyys, täsmällisyys, tilanneäly sekä yleinen elämänilo ja vaatimustaso kaikessa tekemisessä ovat niitä ominaisuuksia, joilla pystymme tapahtumakentällä loistamaan.
 
Haluamme määrän sijasta panostaa laatuun. Pyrkimyksemme ei ole olla alamme suurin tai laajin toimija, mutta tavoitteemme on olla hinta-laadulta Suomen paras pienten tapahtumapalveluiden tarjoaja. Sopivan tiiviin ja tuttavallisen ryhmän turvin pystymme takaamaan sujuvan kommunikoinnin ja laadukkaan toiminnan tason, sekä erinomaiset valmiudet oppia nopeasti uutta kaikissa olosuhteissa.
 
Toimintamme painottuu enimmäkseen eteläiseen Suomeen, mutta pitkän tähtäimen tarkoituksemme on laajentaa tapahtumaverkostojamme pohjoiseen saakka. Pyrimme aina luomaan pitkäkestoisia, kannattavia ja luottamuksellisia yhteistyökumppanuuksia ja asiakassuhteita.
 
On huomattava etu, että lähes kaikki työntekijämme tuntevat toisensa ja viihtyvät yhdessä. Lisäksi valitsemme keikoille aina asiakkaan imagoon parhaiten sopivat tekijät ja koulutamme heidät työtehtäviinsä mahdollisimman hyvin. Olemme lujia alan moniosaajia ja valmiita kaikkeen siihen työhön juontamisesta siivoamiseen, mitä onnistunut tapahtuma vaatii: on yhtä tärkeää supliikin ulosannin ja siistin ulkonäön lisäksi myös huolehtia paikkojen yleisestä siisteydestä.
 
Uskomme siihen, että paras lopputulos saadaan aina, kun tapahtuman koko tiimillä on selkeä työnjako ja luottamus keskenään sekä hyvä rento fiilis ja timanttinen yhteishenki. Työt täytyy ottaa tosissaan, mutta ei liian vakavasti!
 

Tiia Emilia

Yrityksen omistaja Tiia Emilia Ekholm on promootio- ja tapahtuma-alan pitkän linjan rautainen ammattilainen, joka on toiminut yrittäjänä vuoden 2015 alusta saakka, ennen kuin Tmi Platinum Events T.E. sai nykyisen nimensä syksyllä 2020.

Yli 15 vuoden ajalta on kertynyt monipuolista edustuskokemusta mm. urheilutapahtumista, messuista, festareista, kauppakeskuskiertueista, tuote-esittelyistä ja yksityistilaisuuksien emännöinnistä. Myös juontaminen sekä erilaiset mainoskuvaukset ja esiintyminen ovat erittäin tuttuja juttuja. Tapahtumakoordinoinnin ja työnjohtamisen taidot ovat myös karttuneet kiitettävästi matkan varrella, ja lisäksi nopeaa reagointikykyä ja vahvaa kuluttajakäyttäytymisen tuntemusta löytyy runsaasti.

Tiia Emilia on espoolaissyntyinen, Helsingin ja Oulun välillä asuva entinen yleisurheilija, koulutukseltaan urheilutradenomi ja suorittanut aikanaan myös urheilutoimittajan opinnot. Oma urheilutausta ja urheilumaailmaan erikoistunut kaupallinen koulutus tukevat kaikkea käytännön työkokemusta hyvin vahvasti.

Siirry sivun alkuun